Ronaldo Hakan'ı Tahtından Etti

Ronaldo Hakan'ı Tahtından Etti
Avrupa Şampiyonlarının düne kadar en golcü ismi Hakan Şükür'dü. Dün akşamki Portekiz-Ermenistan maçında attığı golle bu rekoru egale eden Cristiano Ronaldo oldu.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo yeni bir rekorun daha sahibi oldu. EURO 2016 elemelerinde Portekiz dün gece evinde Ermenistan'ı ağırladı. Trabzonsporlu Jose Bosingwa ilk 11'de başladığı maçta 4 yıl aradan sonra milli formayı giydi. Ev sahibi ekipte Fenerbahçeli Bruno Alves ise yedek kulübesinde oturdu.

Attığı golle takımını 1-0'lık galibiyete taşıyan Cristiano Ronaldo ise gecenin adamı oldu. Portekizli yıldız böylece Avrupa Şampiyonası elemeleri ve finallerinde toplam gol sayısını 23'e çıkardı. Böylece Türkiye'den Hakan Şükür ve Danimarkalı Jon Dahl Tomasson'un 22 golünü geçen Cristiano Ronaldo yeni rekorun sahibi oldu. Yıldız forvet bu gollerin 17'sini elemeler, 6'sını finallerde attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.