Rooney mevki değiştirecek

Rooney mevki değiştirecek
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın golcüsü Wayne Rooney, gelecek sezondan itibaren orta sahada oynamak istediğini söyledi

İngiliz basınına konuşan Wayne Rooney, Manchester United'ın sahasında Bournemouth'u 3-1 mağlup ettiği lig maçında orta sahada görev almasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmayı 1 gol ve 1 asistle tamamladığını hatırlatan İngiliz futbolcu, "Bazen kariyerinizde bazı seçimler yapmanız gerekir ve şu an benim için orta sahada oynamak daha iyi." ifadesini kullandı.

İngiltere Milli Takımı'nda forvet olarak oynamaya devam edebileceğini belirten 30 yaşındaki futbolcu, "Ama gelecek sezondan itibaren Manchester United'da orta sahada oynayabileceğimi düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Everton'dan Manchester ekibine 2004'te transfer olan 30 yaşındaki Rooney, Bournemouth karşısında Old Trafford Stadı'ndaki 100. golünü kaydetmişti. İngiliz futbolcu, Arsenal formasıyla tek statta 114 gol atan Thierry Henry'nin ardından 100 gol barajını geçen ikinci futbolcu olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.