Rota Gent

Rota Gent
Ligde ilk yenilgisini Trabzonspor karşısında alan Atiker Konyaspor, Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlılar, Avrupa’da ilk puanını almak için Gent maçı hazırlıklarına yoğun tempoda başladı

Atiker Konyaspor ligde ilk mağlubiyetini Trabzonspor deplasmanında aldı. Yeşil-beyazlılarda, son dakika yenilen golün üzüntüsü yaşanırken, teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularının ligi unutup UEFA’ya konsantre olmalarına çalışıyor. Yeşil-beyazlılar, Gent maçı hazırlıklarına dün başladı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

HAREKET YARIN

Dün çalışmalarına başlayan Atiker Konyaspor’da teknik heyet de bir yandan rakip takım analizlerini yapıyor. Bu sezon liglerinde iyi bir performans gösteren Gent’ten puan almayı kafasına koyan Kocaman, oyuncularına rakibi ezberlettiriyor. Yeşil-beyazlılar, bugün de çalışmalarını kendi tesislerinde yaptıktan sonra yarın sabah Belçika yolculuğuna başlayacak. Yeşil-beyazlılar, yarın akşam maçın oynanacağı statta son antrenmanını yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

GENT GALİP

Belçika Ligi’nin gediklilerinden Gent, geçen sezon elde ettiği başarının ardından UEFA’da mücadele verirken, bu sezon liginde de üst sıralarda yer alıyor. Dikkat çekici galibiyetler alan Gent, hafta sonunda da Sint-Truiden engelini son dakika golüyle geçti. Rakibini 2-1 ile geçen Gent, Belçika Ligi’nde 4. sırada yer alıyor. Rakip Gent, Konyaspor ile oynayacağı UEFA karşılaşmasının ardından hafta sonunda zorlu bir karşılaşma oynayacak. Gent, hafta sonunda Brugge ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.