Rota on numara

Rota on numara
Yeni bir sistemle takımı oynatacak Mustafa Reşit Akçay, bu doğrultuda yeni isimleri Konyaspor kadrosuna katmaya çalışıyor.

Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’da kadro şekillendirilmeye çalışılırken, gözler yapılacak takviyelerde. Şuana kadar 2 futbolcu ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılar, ardından sessizliğe büründü. Transferde hata yapmak istemeyen bu nedenle ince eleyip sık dokuyan transfer komitesi, suskunluğunu kaliteli bir oyuncuyu renklerine bağlayarak bozmak istiyor. Özellikle taraftarı heyecanlandıracak bazı isimler üzerinde duran Konyaspor, sürprize imza atma düşüncesinde.

NİJERYALI GELİYOR!

Transfer çalışmalarını emin adımlarla yürüten Atiker Konyaspor’da gözler yapılacak yeni transferde. Yeşil-beyazlı ekip, Danimarka ekibi Midtjylland’ın oyuncusu Rilwan Hassan’la görüşüyor. Mustafa Reşit Akçay’ın listesinde yer alan 26 yaşındaki futbolcu ile temasa geçen yeşil-beyazlı ekip, Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna katmayı istiyor. Orta saha ve kanatlarda forma giyen Rilwan Hassan’ın Süper Lig’den bazı kulüplerin de yakın takibinde olduğu öğrenildi.

İSTİKRAR ABİDESİ!

2010 yılından bu yana kırmızı-siyahlı ekibin formasını giyen Rilwan Hassan, toplamda 213 karşılaşmada 21 kez rakip fileleri havalandırdı. Yeşil-beyazlılar, şu ana kadar Mehdi Bourabia, Abdou Razack Traore ve Patrik Carlgren’i kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar, Nijeryalı futbolcunun bonservis sorununu da uygun bir bedele çözmek istiyor. (Spor Servisi)

 

KÜNYESİ:

Adı      : Rilwan Hassan

Doğum Tarihi : 9 Şubat 1991

Doğum Yeri    : Lagos

Ülkesi  : Nijerya

Kulübü            : FC Midtjylland

Pozisyon         : Forvet-sağ kanat

Sözleşme         : 30.06.2019

Boy     : 1,72

Ayak   : Sağ

Piyasa Değeri  : 600 bin Euro

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.