Rumi Çocuk Oyunları Sona Erdi

Rumi Çocuk Oyunları Sona Erdi
Konya’da 5.’si düzenlenen Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları plaket ve ödül töreniyle sona erdi.

Konya’da 5.’si düzenlenen Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları plaket ve ödül töreniyle sona erdi. 
Bir toplantı merkezinde düzenlenen kapanış törenine Konya Valisi Muammer Erol, Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, federasyon başkanları, antrenörler ve sporcular katıldı.
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, oyunların dün itibariyle sonlandığını belirterek, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımıza dünyadan çocuklarımız iştirak ettirdik. Şuanda da kapanış töreniyle sonuçlandırıyoruz. Akşam ve yarın da memleketlerine gönderiyoruz. Oyunlarımız sorunsuz bir şekilde geçti. Müsabakalarda herhangi bir sorun olmadı. Organizasyonda herhangi bir sıkıntı olmadı ve bu sorunsuz geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Kapanış töreninde 23 ülkeden 850 sporcunun yarıştığı oyunlarda katılımcı ülke temsilcilerine plaket ve ödülleri verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.