Rus atletlere kötü haber

Rus atletlere kötü haber
Uluslararası Olimpiyat Komitesi Asbaşkanı John Coates, Rus atletlerin uluslararası müsabakalardan men cezasının devam ettirilmesi yönünde alınan kararı değiştirmeyi düşünmediklerini söyledi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Asbaşkanı John Coates, Rus atletlerin uluslararası müsabakalardan men cezasının devam ettirilmesi yönünde alınan kararı değiştirmeyi düşünmediklerini söyledi.

Avustralya'nın Melbourne kentinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Coates, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından Rusya Atletizm Federasyonuna geçen yıl verilen uluslararası müsabakalardan men cezasının devam ettirilmesi yönünde dün oy birliğiyle alınan kararı değerlendirdi.

Gelecek hafta salı günü İsviçre'nin Lozan kentinde IOC'nin yönetim kurulu tarafından yapılacak toplantıda konunun masaya yatırılacağını hatırlatan Coates, "IOC'nin alınan kararı değiştirmesi gibi bir durumun gerçekleşmesi beni çok fazla şaşırtır." dedi.

Asbaşkan Coates, "IAAF uluslararası bir federasyondur ve ulusal federasyonları askıya alma yetkisi vardır. Bu kararı değiştireceğimizi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.