'Rus Ekonomisinde İstikrar Sağlandı'

'Rus Ekonomisinde İstikrar Sağlandı'
Rusya Devlet Başkanı Putin, "Rus ekonomisinde istikrar sağlandı, artık hedef istikrarlı bir büyüme yakalamak.” dedi

 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yetkililerin Rus ekonomisinde istikrarı sağladığını belirterek, “Artık hedef istikrarlı bir büyüme yakalamak.” dedi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen iş forumunda konuşan Putin, yetkililerin ülke ekonomisindeki istikrarı sağlamayı başardıklarını söyledi.

Sağlıklı ve istikrarlı bir ekonomik büyümenin yeni hedefleri olduğunu vurgulayan Putin, “Bunun için gerekli araçları ve destekleyici unsurları yaratmamız gerekiyor. Bu bağlamda, ihracatı artırmak, kredi kaynaklarını çoğaltmak ve devlet ile iş dünyası arasındaki diyaloğu geliştirmek için gereken adımların atılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Rusya’da özgür bir ticaret ortamı yaratmanın, kendilerine yönelik uygulanan yaptırımlara verilecek en doğru karşılık olduğuna işaret eden Putin, “Rus devleti olarak, ulusal önceliklerimizi doğru anlamalı ve ülkemizdeki iş ortamına maksimum özgürlük sağlamalıyız. Halkımızın refahı için başka bir yol yok.” dedi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.