Rüveyda ile Abdülkadir’e mutluluklar diliyoruz

Rüveyda ile Abdülkadir’e  mutluluklar diliyoruz
Geçtiğimiz haftasonu nikah masasına oturan Rüveyda ile Abdülkadir çifti, bir ömür boyu sürecek olan mutlu birlikteliklerinin en önemli adımını birbirilerine ‘evet’ diyerek attı

Zeynep – İbrahim Camcı çiftinin kızları Rüveyda ile Nuran – Halil İbrahim İçil çiftinin oğulları Abdülkadir, geçtiğimiz haftasonu düzenlenen düğün merasiminde birbirilerine ‘evet’ diyerek mutluk birlikteliklerinin en önemli adımını atmış oldu.

40bf97ad-521c-4462-a917-910580b87f8f.jpg

Evlenip, yeni bir yuva kurmak için çıktıkları hayırlı yolun en önemli duraklarından biri olan düğün törenlerine ‘Düğün merasimimizde sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız’ mesajı ile tüm dostlarını, akrabalarını, sevenlerini ve yakınlarını davet eden genç çiftin düğün töreni Cengizler Gold Garden’de yapıldı.

8da78efe-a6f8-4449-a717-9a20680952c0.jpg

Düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilenen Camcı ve İçil aileleri de evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu misafirleri ile paylaştı. Geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğün töreni, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu. Pusula Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, Camcı ve İçil ailelerini tebrik ediyoruz.

faedbc0b-8ffd-4b7f-a53b-a29bce17bb17.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.