Rüzgar Sörfü Liginde Son Ayak Heyecanı Sürüyor

Rüzgar Sörfü Liginde Son Ayak Heyecanı Sürüyor
İZMİR (AA) - Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 4. ve son ayağı olan Türkiye Slalom Şampiyonası, Çeşme Alaçatı'da sürüyor. Türkiye Yelken Federasyonu...


İZMİR (AA) - Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 4. ve son ayağı olan Türkiye Slalom Şampiyonası, Çeşme Alaçatı'da sürüyor.

Türkiye Yelken Federasyonu ile İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi koordinasyonunda, Dikili Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Çeşme Belediyesi ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonanın final yarışlarına katılan 95 sporcu, hem Türkiye şampiyonluğu hem de Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nde dereceye girmek için yarışıyor.

Çeşme Alaçatı'da Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübünde düzenlenen şampiyonada, başhakem Abdurrahman Zeki Leblebici, dün her kategoride ikişer yarış yapıldığını, bugün ise 12-14 knot rüzgarla üçer yarış tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Organizasyon, yarın yapılacak son yarışların ardından düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.