Rüzgardan seraları zarar gören üreticiye Başkan Tutal'dan destek

Rüzgardan seraları zarar gören üreticiye Başkan Tutal'dan destek
 Muhabir
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, rüzgar ve fırtınadan zarar gören üreticiyi ziyaret etti.

Seydişehir’de önceki gün akşam saatlerinde başlayan ve gün boyu süren rüzgar ve fırtına sebebiyle seraları hasara uğrayan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, üreticilerin ve çiftçilerin her daim yanında olduklarını söyleyerek zararın giderilmesi için ellerinden gelen her desteği yapacaklarını belirtti.

1-1.jpg

Seydişehir’de olan ve etkisini gösteren fırtınada evlerin çatıların uçtuğunu, ağaçların söküldüğünü ve seraların zarar gördüğünü belirten Başkan Tutal, “önceki gün ilçemiz genelinde meydana gelen fırtına sebebiyle fırtınanın getireceği yıkıcı etkiye karşı ilçe sakinlerimizin tedbirli olmaları konusunda vatandaşı uyarıda bulunduk.

1-3.jpg

Fırtınanın başlamasından sona ermesine kadar tüm ekiplerimiz sahada hazır halde çalıştı, olaylara hemen müdahale etti. İlçemizin birçok yerinde meydana gelen ağaç sökülmesi, çatı uçması, direk devrilmesi, seraların hasar alması gibi birçok olaya hemen müdahale ettik. Yaşanan durumlar noktasında serası hasar gören halka geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Fırtına sebebiyle malları hasar gören halkı destekleyeceğiz. Belediye imkanları noktasında insanlarımız en iyi şekilde, en güzel şekilde hayatlarını idame ettirmelerini sunacağız. Burada can kaybının olmaması sevindirici ” şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.