Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
"Terör hiç şüphesiz ki Türkiye'nin gerçek gündemini oluşturmaktadır. Bunun yanında ülkede işsizlik de resmi verilere göre yüzde 12'lere tırmanmıştır. Türkiye'nin üçüncü gerçek gündemi ise adaletten arındırılmış olan hukuk sistemidir "

SAKARYA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Terör hiç şüphesiz ki Türkiye'nin gerçek gündemini oluşturmaktadır. Bunun yanında ülkede işsizlik de resmi verilere göre, yüzde 12'lere tırmanmıştır. Türkiye'nin üçüncü gerçek gündemi ise adaletten arındırılmış olan hukuk sistemidir." dedi.

Kamalak, Sakarya İl Teşkilatını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin, İslam alemi ve dünyanın sıkıntılı dönemden geçtiğini belirterek, Türkiye'nin gerçek gündeminin terör, işsizlik ve hukuk olduğunu ifade etti.

Kamalak, şunları söyledi:

"Her gün maalesef fidan gibi geçlerimizi al bayrağa sarılı olarak mezara doğru uğurluyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor, tabi ki şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim kederli ailelerine sabır ihsan eylesin. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Terör hiç şüphesiz ki Türkiye'nin gerçek gündemini oluşturmaktadır. Bunun yanında ülkede işsizlik de resmi verilere göre, yüzde 12'lere tırmanmıştır. Türkiye'nin üçüncü gerçek gündemi ise adaletten arındırılmış olan hukuk sistemidir. Adalet Bakanlığımızın ciddi manada araştırma yapması lazım 'acaba vatandaşlarımız yargıya yüzde kaç nispetinde itimat ediyor, güveniyor' diye."

Ülkedeki cinsel taciz olaylarına değinen Kamalak, "Allah korkusu vermeyen, cennet cehennem korkusu aşılamayan, günah-sevap kavramlarına yer vermeyen bir eğitimden ne bekliyordunuz? Sonuç mu sizi şaşırtıyor? Allah aşkına siz hiç zehir ekipte şifa biçene rastladınız mı? Bizim için de bu sonuçlar elbette üzücü ama şaşırtıcı değildir." diye konuştu.

Bir gazetecinin TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklikle ilgili sözleri ve dün Anayasa Komisyonu'ndaki kavgaya ilişkin sorusu üzerine Kamalak, "Türkiye'nin gerçek gündemi bunlar değildir. İşsizliği nasıl önleyebiliriz, şehit cenazelerini nasıl durdurabiliriz, Türkiye'de iç ve dış barışı nasıl sağlayabiliriz, buralara yönelelim. Meclis'teki kavgada tabi ki hazin bir tablodur. Eğer Meclis görevini zamanında yapmış olsaydı, dünkü kavga olmazdı." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.