Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
"Hem ithalat hem de ihracat açısından çok önemli bir ürün olan şeker, günümüz ortamında teknolojik olarak üstünde durulması gereken bir konudur"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hem ithalat hem de ihracat açısından çok önemli bir ürün olan şeker, günümüz ortamında teknolojik olarak üstüne durulması gereken bir konudur." dedi.

Kamalak, cuma namazını Şeker Fabrikasının içindeki camide işçilerle birlikte kıldı. Namaz sonrasında, Türkiye Gıda ve Şeker İşçileri Sendikası önünde işçilerle bir araya gelen Kamalak, "Ancak insan için emeğinin karşılığı vardır. Peygamber Efendimiz de işçinin emeğinin ücretini, alın teri kurumadan ödeyiniz, demiştir." ifadelerini kullandı.

"Hem ithalat hem de ihracat açısından çok önemli bir ürün olan şeker, günümüz ortamında teknolojik olarak üstünde durulması gereken bir konudur." diyen Kamalak, şeker ithalatının, üretmekten daha ucuz olduğu düşüncesinin yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.

İşçilere, haklarını aramaları konusunda yapıcı bir üslup takınmalarını da öneren Kamalak, şeker işçilerine sonuna kadar destek vereceklerini kaydetti.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan 8 askerin ailelerine başsağlığı dileyen Kamalak, açıklamasının ardından bir süre işçilerle sohbet etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.