Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
"Her gün şehit üstüne şehit haberleri geliyor. Bu böyle gitmez, gitmemesi lazım. Bizler 'barış' diyoruz. Bu yaraları tedavi etmek bizlere düşüyor"

ZONGULDAK (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Her gün şehit üstüne şehit haberleri geliyor. Bu böyle gitmez, gitmemesi lazım. Bizler 'barış' diyoruz. Bu yaraları tedavi etmek bizlere düşüyor." dedi.

Kamalak, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Toplantı Salonu'nda düzenlenen partisinin Zonguldak İl Başkanlığının Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Saadet Partisi'nin her zaman imkansızları başardığını belirtti.

AK Parti ile CHP arasında "kan" polemiği yaşandığını öne süren Kamalak, "İktidar sahipleri, 'Biz, Kızılay'dan başka yere kan vermeyiz' diyorlar. Doğru söylüyorlar. Ama aziz milletimiz kan vermek şöyle dursun, can veriyor. Fidan gibi evlatlarını şehit olarak gönderiyor. Her gün şehit haberleriyle kahrolarak yatıyoruz, kahrolarak uyanıyoruz." diye konuştu.

Kamalak, Saadet Partisi'nin Türkiye'nin çok büyük çatışmalarla karşı karşıya kalacağı yönündeki uyarılarda bulunduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

"Devlet yolları kesiliyor, çukurlar kazılıyor, mayınlar döşeniyor. Devlet görüyor mu? Mahalleler cephaneliğe dönüştürülmüş. Hükümet görüyor mu? Yok. Barikatlar kurulmuş, devlet farkında mı? Ama benim teşkilatım farkında. Teşkilatımızın getirdiği haberlere dayanarak dönemin en yetkili, en sorumlu kişisi olan başbakana aktarıyorum durumu. Her gün şehit üstüne şehit haberleri geliyor. Bu böyle gitmez, gitmemesi lazım. Bizler 'barış' diyoruz. Bu yaraları tedavi etmek bizlere düşüyor."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.