Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:
"Sayın Cumhurbaşkanı, İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırını ziyarete gitmiş. Allah razı olsun. Bu bir erdemdir"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı, İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırını ziyarete gitmiş. Allah razı olsun. Bu bir erdemdir." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Halkbank'ın Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de havaalanında tutuklandığını belirterek, bu duruma ilişkin birtakım haberler sızmasına rağmen ciddi bir haber olmadığını söyledi.

Karamollaoğlu, bunun kabul edilebilir bir mantığının bulunmadığını ifade ederek, niyetin başka olduğunu kaydetti.

Avrupa'nın birçok ülkesinde Türkiye'ye ve daha çok hükümete karşı birtakım gelişmelere şahit olunduğunu belirten Karamollaoğlu, "Bakanlarımız ülkeye sokulmuyor. İsviçre gibi yerlerde Türkiye aleyhine toplantı yapacak olanlar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı tehdit eden pankartlar açıyor ve polis 'Düşünce ve fikir hürriyetidir, biz buna karışamayız' diyor. Bizim bunların hiçbirini kabul etmemiz mümkün değil." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'nin "hayır" çadırını ziyaretine de değinen Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanı, İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırını ziyarete gitmiş. Allah razı olsun. Bu bir erdemdir. Ama bunu sadece bir kere bir çadıra giderek değil, bütün Türkiye'de 'Arkadaş size takdim ettiğimiz bir metnin kabulü istikametinde oy kullanmanızı istiyoruz. Bize göre bu metin oylanır ve geçerse Türkiye uçacak. Ama hayır diye bir niyetiniz varsa Allah sizin de hayrınızı versin' de. Kimse bundan zarar görmez. Belki de iktidar daha da fazla puan kazanır. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir 'hayır' çadırını ziyaret etmesini hakikaten takdirle karşıladım. Hepimiz de öyle."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.