Murat Güzel

Murat Güzel

Saadet Sadece Ayıplanır!

Saadet Sadece Ayıplanır!

Biliyorsunuz, AK Parti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cuma günü saat 13:00'da Tarihi Şehir Meydanı’nda bir miting gerçekleştirecek.

O meydanda aynı gün saat 14:00’da miting yapmak üzere Saadet Partisi de Yüksek Seçim Kurulu’na başvurmuş.

Yüksek Seçim Kurulu da Saadet Partisi'nin talebini de kabul ederek meydanı saat 14:00'da Saadet Partisi'ne tahsis etmiş.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren "Yüksek Seçim Kurulu günü ikiye bölüyor. Bize Cuma günü öğleden öncesi tahsis edildi. Biz meydanda çalışmalarımıza Perşembe gecesi başlayacak ve meydanı Başbakanımız için hazır hale getireceğiz. Mitingimize katılmak isteyen vatandaşlarımız da saat 13:00'dan önce alana girebilecek. Artık mitingimiz ne zaman biterse o zaman meydandan ayrılacağız" dedi.

Bu durumda Saadet Partisi'nin seçim yasakları başlamadan öncde meydanda miting yapması için vakit kalıp kalmayacağını sorduğumuz İyibildiren, "Bunu bilemiyorum. Bu SP'li arkadaşlarını ilgilendiren bir durum" diye konuştu.

Bu durumda Cuma günü Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda saat 13:00'da AK Parti mitingi gerçekleştirilirken saat 14:00'da da Saadet Partisi miting yapma hakkına sahip. Ancak bana kalırsa böyle bir durumun gerçekleşmesi pek mümkün değil.

Saadet Partisi sözde böyle yaparak AK Parti’ye engel olabileceğini düşünüyor belki, ama bu tür girişimler yasal olsa bile kanaatimce siyasi etik dışı hareketler…

Saadet Partisi’nin bu tür etik dışı taleplerini AK Parti’nin ilçe mitingleri dolayısıyla da sürdürdüğü bilgisi gelmişti önceki günlerde.

Bu tür maraza çıkarma, “daklaşma” vb. tavırlarla Saadet Partisi sözgelimi bir seçmen olarak benim ve ailemin oyunu alamaz. Sadece ayıplanmakla kalırlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR