Saadet'li kadınlardan CHP’ye Hayır desteği

Saadet'li kadınlardan CHP’ye Hayır desteği
Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner ve yönetim kurulu üyeleri CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Nazife Demirhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Hayır desteği verdi. 

Saadet Partisi(SP) Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner ve yönetim kurulu üyeleri CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Nazife Demirhan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Hayır desteği verdi. CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Nazife Demirhan ziyaretten memnun olduklarını belirterek, “SP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner ve yönetim kurulu üyelerinin Hayır desteği ziyaretinden memnun olduk. Bize moral oldu. Ülkemizin geleceği, cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çıkma anlamında SP’li kadın kollarının Hayır desteği anlamlıdır. Kendilerine referandum da ülkemizin geleceğine çıkma adına Hayır diyecekleri içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Kadınları Hayır Demeye Çağırıyorum

SP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner de, “SP olarak ülkemizi gelecekte tehlikeye götürecek olan ve 16 Nisanda yapılacak olan referandum da hayır diyeceğiz. Her zaman Hayır’da hayır vardır diyerek, hep birlikte kadınlar olarak Hayır için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bütün kadınları ülkemizin geleceği ve huzura kavuşması için hayır demeye çağırırken, hayırda buluşalım diyorum” şeklinde konuştu.   

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum