Sağanak Altında İftar Yemeği

Sağanak Altında İftar Yemeği
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, Büyükşehir Belediyesi ve Turkcell'in organizasyonuyla yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeği düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, Büyükşehir Belediyesi ve Turkcell'in organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 5 bin kişi orucunu sağanak altında açtı.

Porsuk Bulvarı üzerinde düzenlenen iftar yemeğine, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Eskişehirspor Taraftar Birliği Başkanı Murat Diri ile 5 bine yakın Eskişehirspor taraftarı ve vatandaş katıldı.

Adar, yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un köklü bir geçmişinin bulunduğunu belirterek, yarın Süper Lig'e yükselme maçına çıkacak takıma başarı diledi.

Taraftarlar Birliği Başkanı Diri de mazisi başarılarla dolu Eskişehirspor'un yarın Antalya'da yeni bir destana imza atacağını ifade ederek, taraftarları destek olmaya davet etti.

Sağanak altında oruçlarını açan binlerce Eskişehirli yemeğin ardından dua etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.