Sağlığı ve rahatlığı İşbir Yatak’ta yaşayın

Sağlığı ve rahatlığı İşbir Yatak’ta yaşayın
2022 yılında Konya’ya açtığı 2 İşbir Yatak şubesiyle hizmet ağını artıran Elvin Mobilya, her keseye uygun ürün yelpazesiyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

2022 yılında Konya’ya açtığı 2 İşbir Yatak şubesiyle hizmet ağını artıran Elvin Mobilya, her keseye uygun ürün yelpazesiyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor. ‘Yatak Uzmanı’ sloganıyla 45 yıldır hizmet veren İşbir Yatak ile daha da güçlendiklerini ifade eden Elvin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Turna, sağlığı, hijyeni ve rahatlığı yaşamak isteyenleri şubelerine davet etti.

Kurulduğu 2010 yılından bu yana kişilerin değişen ihtiyaçları doğrultusunda her zaman esnek, öncü ve yaratıcı çözümleri ile yaşamlara değer katan Elvin Mobilya, rahatı ve huzuru her zaman paraya tercih eden bir anlayışla Konya’da 3, Antalya’da 2 mağazasıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Elvin Mobilya’nın tarihçesinden ve şuan ki hizmet ağından bahseden Elvin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Turna, “5 şubemizin iletişim ağından ve organizesinden sorumluyum. Elvin Mobilya 2010 yılında Eski Garaj bölgesinde kuruldu. Daha sonrasında Belh Caddesi’nde ikinci şubemizi açtık. Şehrin merkezinin Selçuklu’ya kaymasından dolayı Eski Garaj Şubemizi sattık. Belh Caddesi’nde 6 bin metrekare alanda tek bir mağazada devam ediyorduk. 2020 yılında Antalya’ya iki şube açtık. 2022 yılında da Konya’da Anıt ve Meram Yeni Yol İşbir Yatak şubeleri yatırımlarımızla Elvin Mobilya ağını 5 şubeye çıkardık. Elvin Mobilya olarak 2 mağazamız karışık mobilya, 3 mağazamızda da İşbir Yatak şubesiyiz. Bu şekilde mobilya alan müşterilerimize tamamlayıcı ürün olarak yatak da sunarak Elvin Mobilya çatısı altında daha geniş bir ürün yelpazesine sahip olduk. Her bütçeye uygun ürün çeşidimiz mevcut” dedi.

dsc-0881.jpg

dsc-0885.jpg

İŞBİR’DE, YATAK İLE SAĞLIK BİR ARADA

Pandeminin insanlara sağlığın önemini fark ettirdiğini, bu nedenle insan sağlığına ve hijyene çok önem veren İşbir Yatak ile çalışma kararı aldıklarını aktaran Turna, “Elvin Mobilya olarak 2020 yılında İşbir Yatak ile işbirliği yapmamızın en büyük nedeni pandemi. Pandemi bize sağlığın önemini fark ettirdi. Sağlığı kendi sektörümüzde nasıl öncüleyebiliriz diye düşünürken İşbir Yatak’ın sağlığa ve hijyene ürünlerinde ne kadar önem verdiğini gördük. İşbir, günümüzün yaklaşık 3’te 1’ini geçirdiğimiz yatak konusunda baya bir uzman. Sloganı da ‘Yatak Uzmanı’. Yatak ile sağlığı birleştirmiş. Bu da bizim dikkatimizi çekti. İşbir, nanoteknolojiyle, özel katılan bileşenlerle, yıkanabilir kumaş ve kılıflarla, visco özel süngerlerle kendisini çok farklı bir segmente taşımış. Etkilendik ve beraber çalışmaya karar verdik. İşbir, genellikle kendi ürettiği süngerlerini ürünlerinde kullanıyor. Bu nedenle yatakları piyasada kullanılan süngerlerden çok daha üst kalitede. Normal, normalin altı ve normalin 2 üstü olacak şekilde ürün yelpazemiz var. Ürün özellikleri ve kalitesi tüm Türkiye’de aynı. Bunun müşterimize verdiği bir rahatlık ve güveni var” diye konuştu.

dsc-0889.jpg

dsc-0896.jpg

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİ SIRADAYIZ

İşbir Yatak olarak 40 farklı türde yatak çeşidiyle hizmet verdiklerini söyleyen Turna şu şekilde konuştu: “İnsanların birden çok yatış şekli var. Yatış şekillerinin hepsine uyum sağlayacak şekilde yaklaşık 40 çeşit yatakla hizmet veriyoruz. ‘Yatak Uzmanı’ olduğumuz için müşteri memnuniyetinde de İşbir Yatak olarak birinci sıradayız. İşbir, 45 yıllık bir marka. Bunun tecrübesini her alanda hissettiriyor. Sadece süngerden oluşan visco dediğimiz grubunda süngeri kendisi ürettiği için daha geniş bir garanti imkanı sunuyor. Kullanım ve değişim süresini 45 güne kadar çıkarıyor. Her yatış şekline göre farklı bir yatak imkanı sunuyor. İşbir Yatak ürünlerinde kullanım ömrü de diğer markalara göre çok daha fazla. İşbir Yatak’ın kuruluş ana ürünü sünger olduğu için yatak dışında köşe takımı, koltuk takımı, kanepe, uzatmalı yatak, yastık, boyun yastıkları, nevresimler, koltuk şalları ürünlerinde de hizmet vermekte.”

dsc-0905.jpg

KALİTELİ HİZMET İÇİN PROFESYONEL EKİP

Müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını, marka imajının ve kalitesinin paradan çok daha önemli olduğunu dile getiren Turna, “Mobilyalarımızın iki yıl garantisi var. Aktif kullanılan bir ürün. Bir yere kurulduğu zaman unutulan bir ürün değil. Bu nedenle müşterilerimizden geri dönüşler olumlu olsun diye profesyonel ekiplerle çalışıyoruz. Ekiplerimiz müşterilerimizin dilediği yere mobilyaları kuruyorlar. Sizi ürün tanıtımlarını ve kullanımda dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyorlar. Bu hizmet müşterilerimize daha kolay bir kullanım, mobilyada ise daha uzun bir ömür sağlıyor. Bunu da biz müşterilerimizi mutlu etmek adına ücretsiz yapıyoruz. Müşterilerimize tavsiyelerimiz ise mobilya ihtiyaç olduğunda ileri bir tarihe atmamaları. Belirsiz zam durumlarına mağdur olmalarını istemeyiz. Sıfır alınan bir ürünün ortalama 20-25 gün teslim süresi olur. Bundan da çok fazla etkilenmemeleri için en kısa sürede ihtiyaçlarını almalarını tavsiye ederiz” dedi.

dsc-0900.jpg

dsc-0912.jpg

ÇOCUKLARIMIZI DA UNUTMADIK

Çocukların daha sağlıklı bir büyüme evresi geçirebilmeleri için onlara özel süngerlerle üretilen yatak çeşitlerinin mağazalarında yer aldığını ifade eden Turna, “Şuan aktif olarak okula dönüş kampanyamız var. Çocuklarımızın hem okula dönüş heyecanına ortak olabilmek için hem de daha sağlıklı bir büyüme evresi geçirebilmeleri için baza, başlık ve yataktan oluşan bir setimiz var. Çocuklara özel farklı süngerlerimiz mevcut. Normal yatak gibi değil. Çocuk yatağı isteyen müşterilerimize çocuklar için özel yapılan süngerlerden oluşan yatak çeşitlerimizle yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu. Mine Doruatlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.