Sağlık Bakanı Akdağ, Isparta'da

Sağlık Bakanı Akdağ, Isparta'da
Akdağ:- "Cumhurbaşkanımızın 'Benim rüya projelerim' dediği şehir hastaneleri Mersin, Yozgat'tan sonra Isparta'da hizmete giriyor"

ISPARTA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Cumhurbaşkanımızın 'Benim rüya projelerim' dediği şehir hastaneleri Mersin ve Yozgat'tan sonra Isparta'da hizmete giriyor." dedi.

Akdağ, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Isparta Şehir Hastanesi'nde, hastanenin Sağlık Bakanlığınca kabulüne ilişkin protokolü imzaladı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Akdağ, Isparta Şehir Hastanesi'nin yüklenici firması AKFEN Holding ile Sağlık Bakanlığı arasında iş teslimine ilişkin protokolü imzaladıklarını söyledi.

Şehir hastanelerinin Türkiye'nin sağlıkta dönüşümünün ikinci dönemine damga vuracak çok önemli eserler olduğunu belirten Akdağ, şunları kaydetti:

"Bu eserlerin bir özelliği var. Buradaki hizmet alanları, vatandaşın kolay hizmet almasında, kaliteli bir hizmet almasında, sağlık çalışanlarının da bu hizmeti çok daha rahat, keyifli ortamlarda vermesine yönelik hazırlanmıştır. Cumhurbaşkanımızın 'Benim rüya projelerim' dediği şehir hastaneleri Mersin, Yozgat'tan sonra Isparta'da hizmete giriyor. Bu sene Allah nasip ederse, Kayseri'de, Eskişehir'de, Bilkent'te hastanelerimizin açılışlarını yapacağız böyle birbiri ardına."

Şehir hastanelerinin Avrupa'nın en modern, son teknolojiyle donatılmış, insan, hasta, çalışan ve çevre dostu hastaneleri olduğunu dile getiren Akdağ, şöyle konuştu:

"Bu hastanenin yapımında AKFEN inşaat gerçekten büyük başarı gösterdi. Kamu-özel ortaklıklarının Türkiye'deki yüklenici firmaları, ortaklarıyla beraber Türkiye'nin bugüne kadar büyük eserlerine imza atmış firmalardır. Isparta'da olduğu gibi diğer hastanelerde de böyle. İnşallah Başbakanımızla hastanenin açılışını yapacağız. Bütün Ispartalı ve çevre illerden hizmet alacak kardeşlerimize hayırlı olsun. Cenab-ı Allah, kimseye hastalık vermesin, hasta olduğumuz zaman kaliteli hizmet alabilecek fırsatlardan mahrum etmesin."

Açıklamanın ardından Bakan Akdağ, programın basına kapalı bölümünde hastaneyi gezdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.