Sağlık Hizmetleri Dernekten Destek alacak

Sağlık Hizmetleri Dernekten Destek alacak
Seydişehir’de sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak için Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Valilik tarafından...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir’de sağlık hizmetlerine katkıda bulunmak için Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Valilik tarafından 10 Aralık 2015 de onaylandı. 27 Nisan 2016 1.olağan genel kurulunda yönetim şekillendi. Yönetim kurulu olarak; Dernek Başkanı Keramettin Balcı, Başkan yardımcısı Mehmet Gökalp, Sayman Abdullah Ağılcı, Üyeler Yakup Çapacı, Fahrettin Sağlam, Denetim Kurulu Mevlüt Mızrak, İsmail Talha Gök, Tayfun Topal seçildi.

Konuyla ilgili olarak dernek başkanı Keramettin Balcı: “Dernek başkanı olarak beni göreve layık gördüklerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İnşallah öncelikli olarak yeni hastanemizin tefrişatında faydalı olacağımızı düşünüyoruz. Zamanla Seydişehir’in diğer sağlık alanındaki planlamalarında da destekçi olacağız. Seydişehir halkı tipik Anadolu insanı özverisiyle yaptığı yardımın gideceği yeri gördüğü ve bildiği zaman dişinden tırnağından artırarak yardımda bulunur. Derneğimize yardımda bulunan kişilere ek binada odalara isimler verilecek. Oda başı 20.000 tl olarak belirlendi. Ayrıca 250.000 ve üzeri yardımseverler için servisler isim verme yoluna gidilecektir.  Şimdiden 100.000 rakamının üstünde para toplandı. Ek bina ayakta durdukça hayatta veya ölen bir yakınımızın adı hastanede yaşatılacak ve hayır dua ile anılacak. İlçemizin önde gelen kişilerinden, gönlüzengin olanlardan, Meslek Odalarından  maddi manevi destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Derneğimiz Seydişehir’e hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Hastane Başhekimi Uzm.Dr. M.Fatih Altıntepe: “Göreve başladığımız günden itibaren dernek konusu aklımdaydı. Özellikle tepe yönetimin hastane yönetiminden farklı kişilerce teşekkül ettirildiği bir dernek şarttı. Hastaneye alınması gereken ama bazen ihale kanunları nedeniyle alınmasında zorlanan cihaz/medikal malzemeleri daha kaliteli almanın yoluydu. 2015 yılında dernek kurulmadan önce Seydişehir halkı 150.000 civarında yardım karşılığı cihaz bağışında bulundu. İşe resmiyet kazandırmak adına derneği kurduk ve 27 Nisan 2016 tarihinde 1.olağan genel kurulda yeni yönetime devrettik. Hayırlı uğurlu olsun.”Dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.