Sahibinden.com “Dünya Saati”nin Destekçisi Olmaya Devam Ediyor

Sahibinden.com “Dünya Saati”nin Destekçisi Olmaya Devam Ediyor
İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin, “Yeşil Ofis” sertifikalı ilk elektronik ticaret ve ilan platformu sahibinden.com, dünyanın en büyük çevre eylemi olarak...

İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin, “Yeşil Ofis” sertifikalı ilk elektronik ticaret ve ilan platformu sahibinden.com, dünyanın en büyük çevre eylemi olarak kabul edilen “Dünya Saati” (Earth Hour) hareketine bu sene 3'üncü kez katılıyor.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, 25 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da genel müdürlük binasının ışıklarını söndürecek. "Dünya Saati" uygulamasına, sosyal medyadan yapılacak duyurulara ek olarak sahibinden.com’un çalışanları da destek verecek.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde 2007’den bu yana yürütülen “Dünya Saati” uygulaması, bu sene “Geleceğini Aydınlat” sloganıyla "Akdeniz Ormanları" için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.