Sahibinden.com'un Yeni "Efsane İlanı" 12 Bin Avroluk Mini Mercedes Oldu

Sahibinden.com'un Yeni "Efsane İlanı" 12 Bin Avroluk Mini Mercedes Oldu
İSTANBUL (AA) - Sahibinden.com’un en sevilen ilanlarının yer aldığı "Efsane İlanlar" köşesine giren "Sahibinden Mercedes 500 SL Okumadan Arama" başlıklı...

Sahibinden.com’un en sevilen ilanlarının yer aldığı "Efsane İlanlar" köşesine giren "Sahibinden Mercedes 500 SL Okumadan Arama" başlıklı mini Mercedes, 12 bin avrodan yeni alıcısını bekliyor.

Sahibinden.com açıklamasına göre, sahibinden.com’un son günlerde en çok ilgi gören ilanlarından biri Isparta’dan geldi. Sitenin en sevilen ilanlarının yer aldığı "Efsane İlanlar" köşesine de girmeyi başaran "Sahibinden Mercedes 500 SL Okumadan Arama" başlıklı ilandaki özel üretim 1974 model mini Mercedes 12 bin avrodan satılıyor.

İlanda yer alan açıklamada, aracın Almanya'dan getirildiğini ve 1984 yılına kadar özel istek üzerine yalnızca 100 adet üretildiğini belirten ilan sahibi, Mercedes 500 SL’nin 2 ileri bir geri vitesi bulunduğunu ve saatte 40 kilometre hıza ulaşabildiğini kaydetti.

İnternet sitesindeki açıklamasında, ayrıca koleksiyon değeri taşıyan aracın ağırlığının yaklaşık 90-100 kilogram olduğu, isteyenlerin çocuklarına sürüş eğitimi vermeleri için de tercih edilebileceğini ve uygun teklif gelirse aracı takas da edebileceğini aktaran ilan sahibi, aracın fiyatını 35 bin avrodan düşürdüğünü ifade etti.

Görsellerinin yanı sıra videonun da bulunduğu ilana, sahibinden.com/167180723 linkinden ulaşılabiliyor. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.