Sakarya'da MOBESE kameralarına yansıyan ilginç görüntüler

Sakarya'da MOBESE kameralarına yansıyan ilginç görüntüler
SAKARYA (AA) - Sakarya'da meydana gelen trafik kazaları ile bazı vatandaşların ilginç anları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca...

SAKARYA (AA) - Sakarya'da meydana gelen trafik kazaları ile bazı vatandaşların ilginç anları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.

Emniyet Emniyet Müdürlüğünce basınla paylaşılan görüntülerde, Erenler ilçesinde iki otomobilin Çevreyolu kavşağında çarpışması görülüyor. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası önünde ise motosikletle dolmuşun çarpıştığı an yer alıyor.

Adapazarı ilçesinde bir gencin Çark Caddesi'nde sevdiği kıza evlenme teklifinin yansıdığı görüntülerde, bir vatandaşın Kent Meydanı'ndaki Atatürk heykeli ile bayrağa selam durması dikkati çekiyor.

Ayrıca görüntülerde, bir vatandaşın gece vakti Kent Meydanı'ndaki Atatürk heykeli önünde diz çöküp dua etmesi ile 3 arkadaşın ilçesindeki Dar Sokağında göbek atması da görüntülere yansıdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.