Sakarya'daki Cinayet Davasında Karar

Sakarya'daki Cinayet Davasında Karar
Sapanca'da 2 kişiyi öldürdükleri öne sürülen 2 sanık, ikişer kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Sapanca ilçesinde doktor Emine Küçük (42) ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ı (31) öldürdüğü iddia edilen 2 sanığın, ikişer kez müebbet hapsine hükmedildi.

Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Mahmut Işık ve Muhammet Ali Yıldız ile tutuksuz yargılanan Murat Bilgin ve avukatlar katıldı.

Duruşmada olayla ilgili bilirkişi incelemesine ilişkin rapor okundu. Söz verilen sanıklar, aleyhte olan beyanları kabul etmediklerini belirtti.

Cumhuriyet savcısı, esas hakkında mütalaasını vererek tutuklu sanıkların ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Yıldız'ın iki kez ağırlaştırılmış müebbet, diğer tutuklu sanık Işık'ın da iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılmasına, davada tutuksuz yargılanan Bilgin'in ise beraatine hükmetti.

- Olay

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Anadolu otoyolundaki tır parkında 26 Şubat 2015'te doktor Emine Küçük (42) ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın (31) cesetleri bulunmuş, olayla ilgili gözaltına alınan Mahmut Işık, Muhammed Ali Yıldız ve Murat Bilgin tutuklanmıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.