Sakarya'nın Basketbolda Süper Lig Heyecanı

Sakarya'nın Basketbolda Süper Lig Heyecanı
- Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubu beşinci hafta maçında yarın konuk edeceği Acıbadem Üniversitesi'ni yenerek adını Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yazdırmayı hedefliyor- Sakarya Büyükşehir Bele


SAKARYA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubu beşinci hafta maçında yarın Acıbadem Üniversitesi'ni konuk edecek Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan galip ayrılarak adını Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yazdırmayı hedefliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tamamen Acıbadem Üniversitesi ile oynayacakları maça odaklandıklarını belirtti.

Takıma güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Köse, "Oyuncularımız maça hazır. Rakibimizi deplasmanda geriden gelerek güzel bir oyunla mağlup etmiştik. Bu maçta da konsantre bir şekilde galibiyete uzanarak, üst lige yükselmek istiyoruz. Oyuncularımızın bazıları sakat olarak mücadelelerini sürdürüyor. Bu, azmimizin ve hedefe ne denli kilitlendiğimizin en büyük göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Orhan Bayraktar ise final grubunda sahalarında yapacakları son maçta seyircisiz oynama cezaları nedeniyle taraftar desteği alamayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Salonun önüne kurulacak dev ekrandan takımımızı desteklemek ve iftarımızı beraber yapmak için taraftarlarımızı salona davet ediyorum. İnşallah oynayacağımız müsabakada gülen taraf biz olacağız ve şampiyonluk coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız."

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi'ni yarın saat 19.00'da Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda konuk edecek.

Grupta aldığı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider durumda bulunan Sakarya temsilcisi, müsabakayı kazanması halinde son hafta maçları öncesi Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne çıkmayı garantileyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.