Salatalık çuvalları arasında uyuşturucu bulundu(TIKLA&İZLE)

Salatalık çuvalları arasında uyuşturucu bulundu(TIKLA&İZLE)
Aksaray'da polisin düzenlediği operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada salatalık çuvallarından uyuşturucu çıktı.

Aksaray'da polisin düzenlediği operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada salatalık çuvallarından uyuşturucu bulundu.
Soruşturma bilgilerine göre, Osmaniye'den İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı olduğu bilgisine ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı öncüsünde harekete geçti. Narkotik ekipleri, plakası önceden bilinen kamyonun il sınırlarına girmesi üzerine operasyon için harekete geçti.

Ekipler, M.G. idaresindeki kamyonu Aksaray - Adana Kara yolu üzerinde olan uygulama yerinde durdurdu. Kamyonun kasasının çevresinde hassas burunlu narkotik detektörü Bixi isimli köpek ile arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada köpek tepki verince kamyonun kasası açıldı. Kasada olan salatalık çuvalları aşağıya indiren NSM ekipleri çuvalları açarak salatalıkları yere boşalttıklarında uyuşturucu ile karşılaştı. Çuvallardan dökülen salatalıklar arasından 9 paket halinde 22 kilo 850 gram skunk uyuşturucu maddesi ele yakalandı Kamyon sürücüsü M.G. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.