Saldırıda Kızı Ve Kardeşini Kaybeden Özer Yaşadıklarını Anlattı

Saldırıda Kızı Ve Kardeşini Kaybeden Özer Yaşadıklarını Anlattı
Gaziantep'teki saldırıda 5 yaşındaki kızı ve 12 yaşındaki kardeşini kaybeden Özer, kızının kınaya gitmeden önce yanında akşam namazını kılıp Hazreti Muhammed'in yanına gideceğini söylediğini aktardı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'teki terör saldırısında 5 yaşındaki kızı Semanur ve 12 yaşındaki kardeşi Kerem'i kaybeden Mehmet Özer, terörün dini ve ırkı olmadığını söyledi.

Kına gecesi mahallede yapıldığı için bütün mahalle sakinlerinin orada olduğunu belirten Özer, çocuğunu ve kardeşini kaybetmenin acısının çok büyük olduğunu, bu acıyı anlatacak hiçbir dil olmadığını ifade etti.

Saldırı anında evde olduğunu anlatan Özer, şunları söyledi:

"İki sokak yakınımızda patlamayı duyar duymaz nasıl gittiğimi bilmiyorum. Kardeşlerim, annem falan düğündeydi ama onlar biraz erken ayrılmıştı. 1-2 dakikayla kurtulmuşlar. Patlama o kadar şiddetliydi ki evimin önüne ceset parçaları geldi. Olay yerine gittim, resmen bir vahşetti, o görüntü anlatılmaz. Olay yerinde kime dokunsam parçaları düşüyordu. Psikolojim bozuldu, anlatılmaz bir durum. Benim 5 yaşında bir kızım, 12 yaşında da kardeşim vefat etti ama sıkıntı yok. Biz Allah'tan geldik, Allah'a gideceğiz. Veren o, alan da o. Verirken iyiydi de alırken mi kötü? O ne derse o oldu, biz ona iman ettik. Şimdi iki kızım bana kaldı."

"Hazreti Muhammed'in yanına gideceğim"
Özer, kızını çok sevdiğini, en küçük ağlamasına bile dayanamadığını dile getirerek "Ben şimdi bu büyük acıya nasıl dayanacağım? Allah'tan başka kimsem yok." dedi.

Saldırı gecesini anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Özer, şunları kaydetti:

"Ben akşam namazı kıldım. Seccademi sererken kızım yanıma geldi. Bana dedi ki 'Ben de namaz kılacağım, Hazreti Muhammed'in yanına gideceğim.' Bunu diyen 5 yaşındaki kızımdı. Gitti yüz silme havlusunu aldı, seccadenin yanına koydu bana dedi 'Seninle beraber namaz kılacağım.' Ben de 'Kıl kızım, ne güzel' dedim. Namaz bittikten sonra 'Baba çok güzelim değil mi?' diye sordu. Ben de 'Çok güzelsin kızım' dedim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.