Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesi

Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesi
Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi Alman basınında da haber oldu

BERLİN (AA) - Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi, Alman basınınında da yer aldı.

Bild gazetesi, sport1.de, Sport Bild, Focus dergilerinin internet siteleri, Lukas Podolski'nin forma giydiği Galatasaray ile Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olayı okuyucularına aktardı.

Haberlerde Podolski'nin takımı Galatasaray'ın 7 kişi kalan Trabzonspor'u yendiği ifade edilerek, maçta Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesi maçın en ilginç anı olarak nitelendirildi.

Bild gazetesi ''Türk profesyonel futbolcu hakeme kırmızı kart gösterdi'' başlığını kullanırken Focus ise "Poldi ve Galatasaray yedi kişiye karşı kazandılar'' başlığını kullandı.

Sport1.de adlı spor sitesindeki haberde de maçta Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın görüntüleri verildi. Haberde Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesine rağmen kendisinin de kırmızı kart ile oyun dışı kalmaktan kurtulamadığı ifade edildi.

Sport Bild dergisinin internet sitesindeki haber de ise Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğraf ve görüntülerine yer verildi.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.