Salzburg’a hazırız

Salzburg’a hazırız
Hafta içi mesaisinde yarın Avusturya temsilcisi Salzburg’u konuk edecek Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarında sona geldi.

Sıkı bir çalışma evresinden geçen yeşil-beyazlılar, bugün tesislerinde yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere 2 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor, yarın zorlu bir sınava daha çıkacak. Yeşil-beyazlılar mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Avusturya temsilcisi FC Salzburg’u konuk edecek. Hafta sonu oynanan Galatasaray karşılaşmasının ardından bu maça yönelen yeşil-beyazlılar, sıkı bir hazırlık sürecinden geçti.

GALATASARAY MAÇI UNUTULDU

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde Avusturya temsilcisi Salzburg’u konuk edecek Konyaspor, mağlubiyetle ayrıldığı Galatasaray maçını unuttu. Bu karşılaşmada taraftarını tatmin etmeyen bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, Salzburg maçı ile seyircinin gönlünü almak istiyor.

İYİ ÇALIŞTILAR

Atiker Konyaspor, Galatasaray maçını unutarak UEFA Avrupa Ligi’ndeki Salzburg maçına rotasını çevirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde sıkı bir çalışma sürecinden geçen yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

SON ANTRENMAN BUGÜN

Salzburg maçı için hafta başından beri sıkı bir çalışma evresinden geçen Konyaspor, bugün tesislerinde yapacağı ter antrenmanı ile birlikte çalışmalarını noktalayacak. Yeşil-beyazlılar akabinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.