Samanlığı Yanan Çiftçiye "Geçmiş Olsun" Ziyareti

Samanlığı Yanan Çiftçiye "Geçmiş Olsun" Ziyareti
SİVAS (AA) - Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, samanlığı yanan çiftçiye "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Sivas Gıda Tarım...

SİVAS (AA) - Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, samanlığı yanan çiftçiye "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkeze bağlı Hasbey köyünde samanlığı yanan Rüştü Aydın'ı ziyaret eden Yıldız, yangınla ilgili bilgi aldı. Yangının neden çıktığını bilmediğini belirten samanlık sahibi Aydın, "Köyümüzün çok ciddi bir su sorunu var. Suyumuz olmadığından yangının yayılmasına engel olamadık. Yangın günü rüzgar olmaması yangının daha fazla büyümemesi adına büyük bir şanstı." ifadelerini kullandı.

Yıldız ise samanlığı yanan çiftçiye geçmiş olsun dileklerini ileterek, "İl Müdürlüğü olarak çiftçimize elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu zor gününde çiftçimizin yanında olmak bizim görevimiz. Hep birlikte çiftçimizin yarasını saracağız. Saman gibi kolay tutuşabilen maddelerin olduğu yerlerde çiftçilerimizin çok dikkat etmeleri ve gerekli önlemleri almaları gerekir.” açıklamasında bulundu.

Ziyarette Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özcan Karataş da yer aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.