Şam'da bombalı saldırılar

Şam'da bombalı saldırılar
ŞAM (AA) - Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen iki bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 29 kişi hayatını kaybetti.AA muhabirinin yerel kaynaklardan...

ŞAM (AA) - Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen iki bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 29 kişi hayatını kaybetti.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, başkent Şam'ın güneyindeki Seyyide Zeynep beldesinde düzenlenen iki bombalı saldırıda 29 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Suriye resmi haber ajansı SANA, Seyyide Zeynep bölgesinde bomba yüklü araç ile iki canlı bomba tarafından gerçekleştirilen 3 terör saldırısı sonucu ölü ve yaralıların olduğu bilgisini aktardı. Haberde ölü ve yaralı sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

Bu arada, ülkenin iç kesimindeki Humus kentinde bomba yüklü iki araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 40'a yükseldiği bildirilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.