Şampiyonluk teşekkürü

Şampiyonluk teşekkürü
Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu kazanılan 55. Türkiye Kupası Şampiyonluğu için teşekkür mesajı yayınladı.

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Eskişehir’de 31 Mayıs gecesi oynanan tarihi karşılaşmanın ardından kazanılan 55. Türkiye Kupası Şampiyonluğu için teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda şu görüşlere yer verildi:

“Geçtiğimiz sezon ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasından katılmaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştık. Bu sezon başında benzer bir başarıyı hedef olarak belirledik. Amacımız üst sıralarda kalıcı olmak ve geçen sezon kapısından döndüğümüz Türkiye Kupası finali idi. Sezon başından bu yana kupada final oynayacağımıza olan sarsılmaz inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Sonuç itibariyle yine, yeniden Eskişehir’de büyük bir başarıya imza atarak 55. Türkiye Kupası’nın sahibi olduk.

Atiker Konyaspor’umuz aynı zamanda Anadolu takımları arasından üst üste Avrupa Kupalarında müzadele eden ilk kulüp olma unvanını kazandı. Bu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle Eskişehir’deki final maçından hemen sonra sayın başkanımızı telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, tebrik telgrafı gönderen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, bizzat gelerek tribünde yerini alan ve takımımızı destekleyen, varlığıyla bizlere güç katan Konya Valisi Sayın Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek, milletvekillerimiz Ahmet Davutoğlu, Uğur Kaleli, Abdullah Ağralı, Leyla Şahin Usta, Mustafa Kalaycı, Bursa milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Mustafa Şahin, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar’a, coşkumuzu, sevincimizi kutlama mesajlarıyla paylaşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, K. Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, A.Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, AK Parti Karaman Milletvekili, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber Türk- Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Futbol Saha komiserleri Konya Şubesi’ne Atiker Konyaspor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz.

Sezon başından bu yana desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz değerli sponsorlarımız;Atiker, Spor Toto, Konya Çimento, Mepaş, Türk Hava Yolları, Adese, Zermeram, Beysu, Bimeks, Coca-cola, Hummel, Medicana, İmza Giyim, Medaş, Kule site ve The mediatix’e teşekkür ederiz.

Öte yandan bu başarıda büyük pay sahibi olan yerel basınımıza ve her türlü övgüyü sonuna kadar hak eden büyük taraftarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Nice büyük zaferleri yeniden ve hep birlikte yaşamak dileğiyle…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.