Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Bayrak:

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Bayrak:
"7 günde 3 maç oynayacağız. Bu maçlardan 2 galibiyet alırsak play-off'u garantileriz"

SAMSUN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un kulüp başkanı Ercan Bayrak, "7 günde 3 maç oynayacağız. Bu maçlardan 2 galibiyet alırsak play-off'u garantileriz" dedi.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü deplasmanda İstanbul Üniversitesi ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi. İstanbul Üniversitesi'nin play-off'ta rakipleri olduğuna işaret eden Ercan Bayrak, "Bu maç bizim için de rakibimizin için de çok önemli. İki takım da play-off için mücadele ediyor. Rakibimizi yenersek önemli bir avantaj yakalarız" diye konuştu.

Bayrak, bir hafta içinde 3 maç oynayacaklarının altını çizerek, şunları kaydetti.

"İlk olarak pazar günü İstanbul Üniversitesi ile oynayacağız. Çarşamba günü Basketbolu Geliştirenler Derneği ile mücadele edeceğiz. Gelecek hafta da Galatasaray'ı sahamızda ağırlayacağız. Yani 7 günde 3 maç oynayacağız. Bu maçlardan 2 galibiyet alırsak play-off'u garantileriz. Bu yıl hedefimiz Avrupa kupaları, bunun için mutlaka bu maçlardan 2 galibiyet almak zorundayız. Oyuncularımıza bu konuda inancımız tam."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.