Samsun'da "Dünya Dans Günü" etkinliği düzenlendi

Samsun'da "Dünya Dans Günü" etkinliği düzenlendi
SAMSUN (AA) - Samsun'da "Dünya Dans Günü" nedeniyle dans gösterileri düzenlendi.Bulvar AVM Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte dans eğitmenleri ve öğrencilerinin...

SAMSUN (AA) - Samsun'da "Dünya Dans Günü" nedeniyle dans gösterileri düzenlendi.

Bulvar AVM Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte dans eğitmenleri ve öğrencilerinin sergilediği gösteriler renkli görüntüler oluşturdu.

Vatandaşların da ilgiyle izlediği etkinlikte dansçılar, kizomba, bachata ve salsa rueda gibi dans gösterileri sundu.

Eğitmen Emre Arslan, gösteri sonrası gazetecilere, 29 Nisan "Dünya Dans Günü" nedeniyle söz konusu etkinliklerin düzenlendiğini belirterek, "Bugün dansın bayramı. Tüm dünyada 24 yıldır kutlanan bir organizasyon. Samsun'da Pera Sanat Akademi'nin organize ettiği Bulvar AVM'nin desteğiyle halkımıza bu günün farkındalığını oluşturmak ve tüm bireylere dansı sevdirmek daha yaygın hale getirmek için bu organizasyonu yaptık." dedi.

Dansın yeteneğin dışında ilgi ve merakla geliştirilebileceğini ifade eden eğitmen Merve Altuntaş ise "İnsan sevdiği işi tam anlamıyla yapabilir. Yeteneğiniz varsa ve dansı sevdiğinizi düşünüyorsanız dans edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.