Samsun'da karma resim sergisi

Samsun'da karma resim sergisi
OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyelerinin karma resim sergisi, 30 Mayıs'a kadar gezilebilecek

SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde 30'uncu sanat yılını tamamlayan öğretim üyeleri, karma resim sergisi açtı.

OMÜ Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun olan ve 30 yıldır akademik sanatsal çalışma içinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Metin Eker, Prof. Dr. Gülten İmamoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Sevinç Yanbeyi Beşer'in eserlerinden oluşan karma resim sergisi beğeniye sunuldu.

Güzel Sanatlar Yerleşkesi'ndeki Güzel Sanatlar Sanat Galerisi'nde açılan ve 20 karma resimden oluşan serginin açılışına, OMÜ öğretim üyeleri ile birlikte çok sayıda sanatsever ve öğrenci katıldı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. Metin Eker, bugüne kadar ulusal ve uluslararası düzeyde sergiler açtıklarını, ancak bu serginin en önemli özelliğinin ise aynı fakülteden mezun olan ve aynı yerde akademik çalışma yürüten öğretim üyeleri tarafından açılması olduğunu söyledi.

Serginin 30 Mayıs'a kadar açık kalacağı belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.