Samsung Galaxy A5'in fiyatı

Samsung Galaxy A5'in fiyatı
Güney Koreli üreticinin metal telefonu ne kadar fiyatla piyasaya sunuldu?

Dedikodularda ismi sıkça anılan telefonlardan biri olan Galaxy A5'in hangi bölgede ne kadar fiyatla satışa çıkacağı merak ediliyordu. Hatta bunun ilk sinyali Samsung'un Çin web sitesinde verildi. Metal gövdeli Galaxy A5, Çin'de 420 dolardan satışa çıktı.Daha öncesinde pazar gözlemcilerinin yorumları da telefonun ilk olarak Çin'de çıkacağı ve diğer bölgelere geleceği yönündeydi.

Galaxy A5 ve A3'le ilgili yayınlanan birkaç farklı rapor var. Bu raporlar iki yakışıklının üretimde verim sorunlarıyla karşılaştığını belirtiyor. Böyle bir sebepten dolayı A5'in diğer bölgelere çıkması biraz daha zaman alabilir veya belirli bölgelerde raflardaki yerini alabilir. Cihazın ülkemize 2015'in 1. çeyreğinde (Belki 2. çeyreğinde) gözüküyor. Bu arada A3 henüz herhangi bir yerde görülmüş değil.

123 g ağırlığında olan Galaxy A5'de, 5 inç'lik 720p Super AMOLED ekran, 4 çekirdekli 1.2 GHz'lik Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera bulunuyor. Galaxy A5'in Çin varyantı çift sim kart özelliğine sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.