Samsung Galaxy S6 Uyumlu Custom Android ROM'lar

Samsung Galaxy S6 Uyumlu Custom Android ROM'lar
Samsung Galaxy S6 uyumlu custom Android ROM’lar ile karşınızdayız. Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge akıllı telefonlar bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay içerisinde kullanıma sunuldu.

Samsung Galaxy S6 uyumlu custom Android ROM’lar ile karşınızdayız. Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge akıllı telefonlar bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay içerisinde kullanıma sunuldu. Cihazlardaki TouchWiz arayüzü önceki versiyonlara kıyasla daha hafif ve hızlı olsa da Android dünyasında akıllı telefonlar her zaman custom ROM’larla özelleştirilebiliyor. Custom ROM’lar ile daha iyi pil ömrü ve performans elde etmek mümkün oluyor. Samsung özelinde küçük bir sıkıntı var, ürünlerde yeni Exynos yongaseti bulunuyor. Bu yongasetine uyumlu custom ROM’lar geliştirme süreci biraz zor. ROM’ların kurulumu sırasında aşamaları adım adım, doğru şekilde takip etmeniz önemli. Samsung Galaxy S6 uyumlu custom Android ROM’lara daha yakından bakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.