Samsung Galaxy S6, Yeni Güncellemesine Kavuştu!

Samsung Galaxy S6, Yeni Güncellemesine Kavuştu!
Samsung'un amiral gemi modellerinden Galaxy S6, Android 5.1.1 sonrasında ilk defa güncellendi

Samsung'un amiral gemi modellerinden Galaxy S6, Android 5.1.1 sonrasında ilk defa güncellendi. Detaylar haberimizde... Bir süre önce yenilikler içeren Android 5.1.1 sürümüne terfi eden Samsung Galaxy S6, aynı zamanda birtakım sorunları da bünyesine katmıştı. Kullanıcılar tarafından en çok rapor edilen konu ise hiç şüphesiz şarj problemi. 5.1.1 sonrasında kısalan batarya sürelerinden şikayetçi olan S6 sahipleri, nihayet yakında rahat bir nefes alacaklar. Zira Samsung, yeni Android versiyonunun çıkarttığı sorunları ortadan kaldıran güncellemeyi yayınlamaya başladı.

Şimdilik Fransa semalarında görülen yeni güncelleme, G920FXXU2BOG8 kod adı ile anılmakta. Toplam boyutu 230 MB civarı olan güncellemenin çok yakında Avrupa ülkelerinde görücüye çıkması bekleniyor. En çok batarya ömrü konusuna yönelen bu güncellemenin sadece bununla yetindiğini söylemek yanlış olur. Şu anda tam olarak güncellemeye ait notları ve değişen noktaları bilemesek de performans ve optimizasyon konularında da iyileştirmelerin söz konusu olduğu tahmin ediliyor. Aslında Android 5.1.1 sonrasında ortaya çıkan temel sorunların bu güncelleme ile giderildiğinden bahsedebiliriz. Henüz bahsi geçen güncellemenin ülkemize ne zaman uğrayacağı belli olmadı. Ancak yakında yayınlanacağı ve üstelik Galaxy S6 Edge modeli için de görücüye çıkacağı belirtiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.