Samsung, Game Recorder+ ile başarılı olacak

Samsung, Game Recorder+ ile başarılı olacak
amsung, Game Recorder+ ile beraber ekran görüntülerinizi kaydedin. Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge serisine üzerine dâhil eden Game Recorder+ ismine sahip olan uygulamasıyla birlikte kayıt edilmesine olanak veriyor.

Samsung, Game Recorder+ ile beraber ekran görüntülerinizi kaydedin.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge serisine üzerine dâhil eden Game Recorder+ ismine sahip olan uygulamasıyla birlikte kayıt edilmesine olanak veriyor. Böylece Samsung Galaxy S6, S6 Edge, Galaxy S5, Galaxy S4, Note 4, Note 3 ve Note 2 akıllı cihazları üzerinden oynamış olduğumuz tüm oyunları kaydetme beraberinde ise bunları paylaşabilme gibi seçeneklerine de sahip olacağız.

Geliştirilen Game Recorder+ uygulaması sayesinde full HD 1080p olarak oyunların videolarının kayıt edilmesini imkân tanıyor. Ek olarak ise kullanıcıların video kayıtlarından sonra görüntüyü de işleyebildikleri bir ortam bulunuyor. Samsung Game Recorder+sayesinde cihazın üzerinde yer alan önkamera aynı zamanda mikrafonu da kullanarak oynanan oyun için bir yorum yapma penceresi oluşturmanıza da olanak tanıyor.

Çok yakın bir süre içerisinde uygulamanın belirtilen cihazlara geleceğini açıklayan Samsung, Yapmış olduğu açıklamaların devamında ise yeni güncellemeler ile birlikte çok daha da iyi bir şekilde kaliteli kayıt uygulaması çıkartacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.