Samsung Gear Sport N11.com’da Satışa Açıldı

Samsung Gear Sport N11.com’da Satışa Açıldı
İSTANBUL (AA) - Samsung’un Berlin’de düzenlenen IFA 2017 etkinliğinde sergilediği giyilebilir ürünlerinden Gear Sport,n11.com’da 1.299 TL’den satışa...

İSTANBUL (AA) - Samsung’un Berlin’de düzenlenen IFA 2017 etkinliğinde sergilediği giyilebilir ürünlerinden Gear Sport, n11.com’da 1.299 TL’den satışa açıldı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre Galaxy Gear S3‘e birçok yeni özellik ekleyen ve isim değişikliğine giden Gear Sport, yenilenmiş işlemcisi ve tasarımıyla n11.com’da bin 299 TL’den satışa sunuluyor.

Gear S3’ün izinden gittiği söylenen ancak farkını net bir şekilde ortaya koyan Gear Sport, minimalist tasarımını Super AMOLED ekran ve 360 x 360 çözünürlükle süslüyor. Darbeye dayanıklı sisteminin yanı sıra 5 ATM veya 50 metreye kadar suya dayanıklılığı sayesinde derinlerde bile aktivite takibine devam ediyor.

Sportif Hybrid Sport ya da Premium Nato modelleriyle farklı tarz ve görünümler sunan Gear Sport, kullanıcısını daha çok hareket etme, daha iyi yemek yeme ve sağlıklı bir yaşam sürme konusunda motive ediyor. Bileğe bağlı kişisel fitness antrenörü Samsung Gear Sport, n11.com’da bin 299 TL’den satışa sunuluyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.