Samsung'tan beklenen duyuru

Samsung'tan beklenen duyuru
Sanal gerçeklik kavramı akıllı telefonlara geliyor.

Samsung'un geçtiğimiz IFA 2014 fuarının hemen öncesinde düzenlediği etkinlikte tanıttığı cihazlardan bir tanesi de Gear VR'dı ve bu ürün, büyük bir heyecana yol açmıştı.Oculus Rift'i hazırlayan Oculus VR ekibinin desteği ve Super Amoled teknolojisiyle hazırlanan bu cihaz, sanal gerçeklik kavramını akıllı telefonlara getirmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda ilk destekleyen ürün olarak da Note 4 gösterilmiş, yine IFA 2014'te yapılan demo gösterimleri sonucunda kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.

Yeni gelen bilgiler, net olmasa da Gear VR'ın çıkış tarihi ve fiyatıyla alakalı.

Galaxy Gear VR, aralık ayının başlarından itibaren Amerika'da satışa sunulacak ve takip eden süre içerisinde de diğer pazarlara gelecek. Ancak bu ürün, ilk etaptageliştiriciler ve meraklı kullanıcıların beğenisine sunulacak. The Gear VR Innovator's Edition olarak adlandırılacak paket, hem ürünün geliştirilmesi hem de ürün için hazırlanacak yazılımların ortaya çıkarılması için önemli.

The Gear VR Innovator's Edition'ın fiyatı ise 199 dolar. Eğer yanında Bluetooth gamepad istenirse bu kez fiyat 249 dolara yükselecek. Gear VR'ı kullanabilmek içinGalaxy Note 4 telefona ihtiyaç olduğunu da tekrarlayalım.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN

TOTAL RECALL GERÇEK Mİ OLUYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.