Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:
"Şanlıurfaspor deplasmanında alınan galibiyet nedeniyle oyuncularımız moralli. Bu moralle inanıyorum ki Bolu'dan 3 puanla döneceğiz"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Şanlıurfaspor deplasmanında elde ettikleri galibiyetin kendilerine moral verdiğini, Boluspor deplasmanında da 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki hain saldırıyı kınadı. Yerli ve yabancı oyuncuların saldırıyı duyduğunda büyük üzüntü yaşadığını anlatan Zeren, saldırıda yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Boluspor deplasmanına saldırı nedeniyle üzüntülü gideceklerine işaret eden Zeren, "Oyuncularımız bu maçın öneminin farkında. Geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Biz artık her maçta sahaya 3 puan için çıkacağız. Geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanında alınan galibiyet nedeniyle oyuncularımız moralli. Bu moralle inanıyorum ki Bolu'dan 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.

Samsunspor'un takım kaptanı Musa Aydın ise Şanlıurfaspor maçındaki galibiyetle takımın üzerindeki baskıyı attığını kaydetti.

Boluspor karşısına galibiyet için çıkacaklarını belirten Aydın, "Boluspor maçından da 3 puan alırsak, Samsunspor ligde hedefine doğru yürüyecektir. En kötü ihtimalle 1 puanla dönmenin arzusu içindeyiz. Umarım isteğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

Samsunsporlu Taha Yalçıner de Boluspor'un dirençli ve güçlü bir takım olduğuna dikkati çekerek, "İnşallah isteğimiz futbolu sahaya yansıtıp en az 1 puanla döneriz. 3 puan çok iyi olacak ama en azından Samsun'a elimiz boş dönmek istemiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda yapacağı Boluspor maçının hazırlıklarının Samsun'daki bölümünü tamamladı. Teknik direktör Engin Korukır yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlılar, kondisyon ve şut çalıştı.

Karadeniz ekibi, antrenmanın ardından karayoluyla Bolu'ya hareket etti. Samsunspor'un yarın Bolu'da ter idmanı yaptıktan sonra kampa gireceği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.