Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:
"Son haftalarda aldığımız galibiyetler Samsunspor'u yeniden hedef takımı haline getirdi"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, son haftalarda aldıkları galibiyetlerin kendilerini yeniden hedef takımı haline getirdiğini söyledi.

Zeren, gazetecilere, hafta sonu günü sahalarında yapacakları 1461 Trabzon maçını değerlendirdi. 1461 Trabzon takımının iyi mücadele eden bir ekip olduğunu belirten Zeren, "1461 Trabzon'un son hafta oynadığı Karşıyaka maçını izledik. Çok koşan ve mücadele eden bir takım. Zor bir maç olacak. Son haftalarda aldığımız galibiyetler Samsunspor'u yeniden hedef takımı haline getirdi. Biz de en az onlar kadar koşacağız, mücadele edeceğiz. Sahamızda bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü seriyi devam ettirmek ve üst sıralara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sahalarında puan kaybetme lüksleri bulunmadığına işaret eden Zeren, hedefe oynayabilmek için mutlaka bu maçları kazanmaları gerektiğini vurguladı. Zeren, taraftarların takımına sahip çıkması için tribünleri doldurması gerektiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Samsunspor, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını 19 Mayıs Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde kondisyon ağırlıklı çalıştı. Antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.