Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:
"Kendi sahamızda seyircimizin önünde puan kaybı yaşamak istemiyoruz"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, iç sahada puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumartesi günü konuk edecekleri Multigroup Alanyaspor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu belirtti.

Multigroup Alanyaspor'un ligde ilk 2 hedefiyle oynadığına dikkati çeken Zeren, "Rakibimiz için de bizim için de önemli bir maç olacak. Kendi sahamızda seyircimizin önünde puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Bunun için iyi mücadele ve iyi futbolu sahaya yansıtmalıyız. Oyuncularımız da bu maçın öneminin farkında" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli bir takıma sahip olduklarını dile getiren Zeren, şöyle konuştu:

"Taraftarımızın desteğiyle bu maça çıkacağız ve sahadan galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Canberk Aydın'ın sakatlığı var, bu hafta oynaması zor görünüyor. Ekigho da sarı kart cezalısı. O anlamda hiç tereddüt etmiyoruz çünkü sahaya neticede 11 kişi çıkacağız. Takımdaki tüm oyuncularımızın kalitesi ve tecrübesi belli, kazanmak için herkes elinden geleni sonuna kadar yapacak. Yani eksiklerimiz sorun değil, biz eksiğimiz yok gibi düşünüyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.