Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:
"Göztepe karşısına galibiyet için çıkacağız. Geçen hafta kaybettiğimiz avantajı tekrar lehimize çevirmek istiyoruz"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yarın sahalarında yapacakları Göztepe maçında galibiyeti hedeflediklerini, böylece geçen hafta kaybettikleri avantajı tekrar Samsunspor lehine çevirmek istediklerini söyledi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adanaspor karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti. Ligin boyunun iyice kısaldığına dikkati çeken Zeren, son maçların öneminin daha çok arttığını belirtti.

Adanaspor maçından mutlaka puanla dönmek istediklerini ama bunu başaramadıklarına işaret eden Zeren, şunları kaydetti:

"Şimdi Göztepe maçı olmazsa olmaz maçlardan biri haline geldi. Bu haftanın son maçını oynayacağız. Bizim açımızdan bu da çok önemli. Çünkü bütün rakiplerimizin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Dün bazı rakiplerimiz puan kaybı yaşadı, bugün yine rakiplerimizin maçları var, onların da kaybı olacağını tahmin ediyorum. Göztepe karşısına galibiyet için çıkacağız. Geçen hafta kaybettiğimiz avantajı tekrar lehimize çevirmek istiyoruz."

Hedefleri doğrultusunda play-off potasında bulunan takımlarla puan aralığını kapatmak için lig sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini vurgulayan Zeren, "Sahamızda seyircimiz önünde Göztepe karşısında galibiyet mücadelesi vereceğiz. Bütün takım bunun bilincinde. Puan kaybını düşünmüyoruz, buna ihtimal bile vermiyoruz. Sonuna kadar savaşarak Göztepe maçını kazanacağız." dedi.

Zeren, oyuncularından Mehmet Çakır'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını, Canberk Aydın'ın da 2 hafta forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Samsunspor, Göztepe maçının hazırlıklarını basına kapalı olarak yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak. Kırmızı-beyazlılar, antrenmanın ardından Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.