Samsunspor'da N'Diaye ve Furkan takımla çalıştı

Samsunspor'da N'Diaye ve Furkan takımla çalıştı
1461 Trabzon maçında sakatlanan N'Diaye ve kaleci Furkan Köse, takımla antrenmana çıktı- Sportif Direktörü Zeren:"Alınan 3-5 mağlubiyet Samsunspor'un başını yere eğmez"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Engin Korukır yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve kondisyon çalışması yaptı.

1461 Trabzon maçında sakatlanan kaleci Furkan Köse ve N'Diaye'nin durumun ciddi olmaması ve takımla çalışmalara katılması, teknik heyeti sevindirdi.

Öte yandan, antrenmanı takip eden Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, peş peşe alınan galibiyetlerle takımın huzurlu ve sakin ortamı bulduğunu söyledi.

Oyuncuların kendine güveninin geldiğine işaret eden Zeren, "Tabii ki bu güven maçlara da yansıyor. 1461 Trabzon maçında bunu net gördük. Özellikle bu maçın ikinci yarısında oynanan futbol, hem bizi mutlu etti hem de gelecek için umutlandırdı. Samsunspor'a yakışan bir oyun ortaya konuldu. Hiçbir zaman alınan 3-5 mağlubiyet Samsunspor'un başını yere eğmez, alınan 3 galibiyet de bizi farklı bir psikolojiye sokmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Takımın her maçta aynı ciddiyetle mücadele edeceğini vurgulayan Zeren, şöyle konuştu:

"Şimdi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Rakibimizin saha ve seyirci avantajı var ama biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Zor bir maç olacaktır ama sahadan yine 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Ligin bitimine 11 hafta kaldı, her maç kendi içinde zorlu olacak. Biz mutlu sona ulaşmak için tüm maçlara galibiyet için çıkacağız, bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımızda ve teknik ekibimizde bu konuda müthiş bir inanış var, bunu başarabilecek kalite ve güce sahibiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.