Samsunsporlu futbolcular galibiyete koşullandı

Samsunsporlu futbolcular galibiyete koşullandı
Canberk Aydın: "Öncelikli hedefimiz 3 puan"- Ofoedu: "Boluspor maçını iyi bir sonuçla tamamlamak istiyoruz"


SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Boluspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinin genç futbolcusu Canberk Aydın, AA muhabirine, yarın deplasmanda oynayacakları Boluspor maçını değerlendirdi.

Şanlıurfaspor karşısında alınan galibiyetle takımın havasının değiştiğini vurgulayan Canberk Aydın, şöyle konuştu:

"Takımın 9 haftadır galibiyet alamaması nedeniyle üzerimizde oluşan baskıyı Şanlıurfaspor galibiyetiyle sonlandırdık. Boluspor deplasmanından alınacak puan ve puanların çok önemi var. Bu ligde her an her şey değişebilir. Yukarıya da, küme düşmemek için aşağılarda da oynayabiliriz. Yani bu hafta bizim adımıza en önemli maçlardan birini oynayacağız."

Şanlıurfaspor gibi Boluspor sınavını da güzel atlatmayı hedeflediklerini aktaran Canberk Aydın, "En kötü 1 puanla Bolu'dan dönmeyi arzuluyoruz. Ama öncelikli hedefimiz 3 puan. Bunun için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'un Nijeryalı futbolcusu Chikeluba Ofoedu ise takımın moral olarak iyi durumda olduğunu belirterek, "Önümüzde zorlu bir Boluspor maçı var. Önce bu maçı iyi bir sonuçla tamamlamak istiyoruz. Bu maçı da kazanabilirsek sonra tek tek tüm müsabakaları düşünerek yolumuzda ilerleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.