“Sanatıma inandım”

“Sanatıma inandım”
“Sanatıma inandım”

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Kuaförünü Seçiyor" yarışmasının Show Makyaj dalında birincilik Ödülünü Konya'ya Kazandıran Mine Oksak oldu. Birincilik serüvenini gazetemize anlatan Oksak “PS Life Dergisine anlattığım hayalim gerçek oldu. O zaman da demiştim şimdi de diyorum zoru seçtim birinci oldum” ifadelerini dile getirdi. Zorlu bir hazırlanma sürecinden geçtiğini belirten Mine Oksak, “ İç Anadolu birincisiydim Türkiye genelinde 11 bölge de elemeler olmuştu 11 bölgenin biricileri yarıştı finalde. Bu hazırlık aşamasında kafam karışıktı iddialı girmem gerekiyordu. Daha önceki makyajım biraz süslü püslüydü kristal taşları ve tüyleri olan bir makyajdı. Bu seferki yarışmada yaptığım makyajın bir anlamı olsun istedim. Şehitlerimizi temsil eden savaş ve barışı Türkiye’nin son durumunu anlatacak bir makyajla yarışmaya girdim” dedi. Mankenine asker kıyafeti giydirdiğini belirten Oksak, makyajın herkes tarafından çok beğenildiğini, diğer yarışmacılardan farklı olduğunu ve birinciliğin kendilerine kısmet olduğunu anlattı.

“HAYALİM AVRUPA’DA YARIŞMAK”

Show Makyaj dalında birincilik Ödülünü Konya'ya kazandıran Mine Oksak, hiçbir prova yapmadan sadece kafasında tasarlayarak yarışmaya girdiğini önceki yarışmalardan dolayı bu sefer çok fazla heyecan yaşamadığını anlattı. Kendine ve sanatına güvendiği için heyecanlanmadığını belirten Oksak, “Hayalim gerçekleşti. Bundan sonraki hayalim Avrupa’ya gitmek ve orada yarışmak. Kazanmak benim için çok önemli değildi bu heyecanı tatmak daha önemliydi” ifadelerini kullandı. Avrupa Şampiyonlarının da kendisini tebrik ettiğini söyleyen Oksak “ Benim için çok gurur verici bir olaydı. Çok mutluyum ismim anons edildiğinde heyecandan sahneye koşarak gitmişim. Yarışmada emeği geçen başta Veli Baranok, yanımda durup destekledikleri için annem Sema Oksak ve kız kardeşlerim Nilüfer ve Yasemin Oksak’ a çok teşekkür ediyorum” dedi. (Dilhan Türker)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.