Sanayi Sosyal Tesisinin Temeli Atılıyor

Sanayi Sosyal Tesisinin Temeli Atılıyor
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, sanayi de çalışan usta, kalfa ve çırakların sosyal hayatına canlılık kazandırmak amacıyla ilçeye yeni bir sosyal tesis kazandırıyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, sanayi de çalışan usta, kalfa ve çırakların sosyal hayatına canlılık kazandırmak amacıyla ilçeye yeni bir sosyal tesis kazandırıyor. Anadolu Sanayi’ne yapılacak tesis için 1 Nisan 2015 Çarşamba Günü saat 11.00’de temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Selçuklu Belediyesi, ilçeye her yaş grubundan insanın faydalanabileceği nitelikli sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. Sanayi ve ticari faaliyetlerin yoğun olduğu ilçede sanayi bölgesinde çalışan usta ve kalfaların bir araya gelmeleri ve sosyal aktiviteleri için planlanan sosyal tesisin temeli atılıyor. Anadolu Sanayi’ne yapılacak sosyal tesisin temeli 01 Nisan 2015 Çarşamba Günü saat 11.00’de yapılacak.

İlçede sosyal yaşam kalitesini arttıracak Anadolu Sanayi Sosyal Tesisi, 1542 m² alana sahip olacak ve

bodrum, zemin ve 1. kattan oluşacak. Tesiste spor salonu, 4 adet derslik, 2 adet misafirhane, yemekhane, mutfak, şadırvan ve mescit yer alacak. 1 milyon 506 bin TL’ye mal olacak tesis bu yıl içinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum