Sancak Mehter Takımından Darbeye Tepki

Sancak Mehter Takımından Darbeye Tepki
Seydişehir sancak mehter derneği 15 Temmuz darbe girişimini bir bildirim yayınlayarak kınadı. Dernek adına açıklamayı, dernek başkanı Ümit Demirci yaptı.

Süleyman Sayan'ın Haberi

 

Seydişehir  sancak mehter derneği 15 Temmuz darbe girişimini bir bildirim yayınlayarak kınadı. Dernek adına açıklamayı, dernek başkanı Ümit Demirci yaptı.

Ümit Demirci açıklmasında;

''15 Temmuz 2016 Günü Türk Demokrasi Tarihimizin Türk Silahlı Kuvvetleri İçerindeki Fetöcü Cuntacı bir Grubun Kalkıştığı Darbe Girişimi ile Derin bir Yara Almıştır.

               Ancak Bugüne Kadarki Darbelerden Ders Çıkarmış ve Büyük Tecrübe Sahibi Olan Yüce TÜRK MİLLETİ Hiçbir Siyasi Ayrım Gözetmeksizin Demokrasimizi ve Parlementer Sistemimizi Korumak ve Kollamak Uğruna Göğsünü Siper Ederek, Darbecilere Geçit Vermemiştir.

              Seydişehir Sancak Mehter Takımı Olarak Darbe Girişimi Akşamı Demokrasimize Sahip Çıkma Adına Acilen Ekibimizi Toplayarak Meydanlara Çıktık. Halkımıza Güven verme Amacıyla Mehter Gösterileri yaparak Caddelerde Tüm İlçe Halkımızla Birlikte Yürüdük.

              Darbe Girişimi Sırasında Hayatını Kaybeden Şehitlerimize Allah’dan Rahmet Yaralılara Acil Şifalar Dilerken, Hertürlü Demokrasi Karşıtı Hareketi Şiddetle Kınıyor, Bir daha Bu Tür Olayların Yaşanmamasını Temenni Ederek, Tüm Halkımıza Geçmişolsun Dileklerimizi Saygıyla Arz Ediyoruz.'' Dedi

(Süleyman Sayan)

sancak-mehteran-004.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.